Hoe Om 'n Netwerk Tussen Twee Skootrekenaars Te Skep

INHOUDSOPGAWE:

Hoe Om 'n Netwerk Tussen Twee Skootrekenaars Te Skep
Hoe Om 'n Netwerk Tussen Twee Skootrekenaars Te Skep

Video: Hoe Om 'n Netwerk Tussen Twee Skootrekenaars Te Skep

Video: Hoe Om 'n Netwerk Tussen Twee Skootrekenaars Te Skep
Video: Hoe tomatenstruiken te binden 2024, Mei
Anonim

Verskeie verskillende opsies kan gebruik word om 'n plaaslike netwerk tussen twee skootrekenaars te skep. Dit het hul voor- en nadele, dus die keuse hang af van u doel om hierdie toestelle aan te sluit.

Hoe om 'n netwerk tussen twee skootrekenaars te skep
Hoe om 'n netwerk tussen twee skootrekenaars te skep

Dit is nodig

netwerk kabel, USB netwerk adapter

Instruksies

Stap 1

Gewoonlik is twee rekenaars of skootrekenaars met mekaar verbind om 'n gedeelde internetverbinding te skep. Kom ons kyk na die bekabeling van skootrekenaars. Verbind hul netwerkadapters met mekaar.

Stap 2

U het natuurlik 'n netwerkkabel hiervoor nodig. Daar is twee duidelike nadele aan hierdie metode. Ten eerste gaan die mobiliteit van albei toestelle verlore, en tweedens het die grootste deel van skootrekenaars net een netwerkkaart. Koop 'n USB-netspanningsadapter.

Stap 3

Verbind dit met een van die skootrekenaars. Installeer die bestuurders vir hierdie toestel. Verbind dit met 'n internetkabel. Stel 'n nuwe internetverbinding op. Maak die eienskappe van hierdie verbinding oop en kies die blad "Toegang".

Stap 4

Laat ander rekenaars op die LAN toe om die internetverbinding van hierdie skootrekenaar te gebruik. Open die instellings van die eerste netwerkadapter en stel die permanente IP-adres 192.168.0.1 daarvoor in.

Stap 5

Navigeer na die netwerkinstellings van die tweede skootrekenaar. Vul die eerste, derde en vierde velde in met die volgende waardes in die TCP / IP-eienskappe:

192.168.0.2

192.168.0.1

192.168.0.1.

Stap 6

In die geval van 'n draadlose verbinding van skootrekenaars, sal al die bostaande instellings identies wees. Maar u moet hierdie verbinding skep. Open die netwerk- en delingsentrum op die eerste skootrekenaar.

Stap 7

Gaan na die menu "Draadloos bestuur". Soek die knoppie "Voeg by" en klik daarop. Skep 'n nuwe rekenaar-na-rekenaarverbinding. Om dit te doen, spesifiseer die naam en wagwoord vir toegang tot die netwerk, asook die tipe sekuriteit.

Stap 8

Skakel die draadlose adapter van die tweede skootrekenaar aan. Soek na beskikbare netwerke. Maak verbinding met die plaaslike netwerk wat u geskep het. Stel die draadlose adapters van beide toestelle op soos beskryf in stap vier en vyf.

Aanbeveel: